Ανακοινώσεις

Κατόπιν σημαντικού αριθμού αιτημάτων των φορέων δεδομένου του ιδιαίτερου φόρτου που σημειώθηκε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής αξιολόγησης κατά τις δύο τελευταίες ημέρες υποβολής των εκθέσεων από τους Β’ Αξιολογητές και προκειμένου να αποφευχθεί επιπλέον διοικητική επιβάρυνση στις οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού, η λειτουργικότητα της εφαρμογής για το στάδιο του Β’ Αξιολογητή  θα παραμείνει ενεργή από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού παρακαλούνται να ενημερώσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, όλους τους υπαλλήλους - Αξιολογητές Β’ αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η υποβολή των εκθέσεων αξιολόγησης  εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

Β. Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ηλεκτρονικής αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο του 2017 είναι η ενημέρωση της ειδικής εφαρμογής με τις περιπτώσεις  που  οι εκθέσεις  αξιολόγησης υποβλήθηκαν σε έντυπη μορφή, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που τέθηκαν με τις ως άνω εγκύκλιες οδηγίες της Υπηρεσίας μας. Για το παρόν στάδιο, οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού οφείλουν να  καταχωρίσουν άμεσα τον συνολικό αριθμό των εκθέσεων αξιολόγησης που υποβλήθηκαν σε έντυπη μορφή για τους υπαλλήλους αρμοδιότητάς τους. Η καταχώριση θα γίνει μέσω της μικροεφαρμογής «Στατιστικά» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αξιολόγηση, όπου ήδη έχουν πρόσβαση οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/ Προσωπικού σε ειδική αναφορά «Εισαγωγή αριθμού έντυπων αξιολογήσεων» που  θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 έως την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018.

Για τις  περαιτέρω ενέργειες των οικείων Διευθύνσεων Διοικητικού/Προσωπικού με τις οποίες ολοκληρώνονται οι διαδικασίες αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο του έτους 2017 θα εκδοθεί νεότερη διευκρινιστική εγκύκλιος στο προσεχές διάστημα.

pdfΕγκύλιος 24.7.2018.pdf

Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού
Ψηφιακά Οργανογράμματα
Περιγράμματα θέσεων
Ενιαίο Σϋστημα Κινητικότητας
Αξιολόγηση

Πρόσβαση στο μητρώο

Μέσω της εφαρμογής οι Διευθυντές Προσωπικού και οι Διαχειριστές μπορούν να διαχειρίζονται το προσωπικό τους & όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να βλέπουν τα στοιχεία τους

b mitroo login

b api
b statistics

  Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να επιτύχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη